Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο μας.


ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ


Το θαύμα της φύσης που θέλει... μεζούρα έχει ημερομηνία λήξεως,
παρεξηγημένο παρελθόν και λαμπρό μέλλον.


Το είπαν πανάκεια, σούπερ πολυβιταμίνη, φάρμακο για όλα τα κακά, ελιξήριο της ζωής και της νεότητας. Του φόρτωσαν τόσους τίτλους που δύσκολα στο τέλος ξεχώριζε ο μύθος από την πραγματικότητα.
Πλημμύρισε την αγορά, σε βαζάκια, χαπάκια και αμπούλες, μόνος ή με βότανα της Άπω Ανατολής, διαφημίστηκε, αμφισβητήθηκε.
Τελικά τι είναι, από που παράγεται ο βασιλικός πολτός και ποια η αξία του στον άνθρωπο;


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ

 

Η εργάτρια και η βασίλισσα των μελισσών προέρχονται από το ίδιο αυγό. Η εργάτρια γίνεται τέλειο έντομο σε 21 ημέρες ενώ η βασίλισσα σε 16 ημέρες. Η εργάτρια ζει 40 με 50 ημέρες την εποχή της ανθοφορίας και μέχρι 6 μήνες το χειμώνα που οι εργασίες είναι περιορισμένες ενώ η βασίλισσα ζει μέχρι 5 χρόνια.

Η βασίλισσα έχει πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από την εργάτρια και είναι η μητέρα όλων των μελισσών, γεννώντας μέχρι 2.500 αυγά ημερησίως ίσο με το διπλάσιο του όγκου της. Η βασίλισσα είναι πιο ανθεκτική από τις εργάτριες στις ασθένειες.

Που οφείλεται όμως η 5 μέρες νωρίτερα τελειοποίηση της βασίλισσας ως εντόμου, του διπλάσιου μεγέθους της σε σύγκριση με την εργάτρια και της καταπληκτικής γονιμότητας και μακροζωίας;

Οι επιστήμονες που ασχολήθηκαν τα τελευταία χρόνια με το θέμα αυτό της βιολογίας και με τα πειράματά τους, απέδειξαν ότι όλα αυτά οφείλονται στον ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ.

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ είναι προϊόν έκκρισης των φαρυγγικών και γναθικών αδένων των νεαρών εργατριών, όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ θα μπορούσε να περιγραφεί ως μια πρωτεϊνούχα ουσία σαν κρέμα γαλακτερού χρώματος, με έντονη οξύτητα, με κάποια ιδιάζουσα οσμή και υπόπικρη γεύση.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ είναι τροφή πλούσιας σύνθεσης, έχει όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών και άγνωστα στοιχεία που ξεφεύγουν της εργαστηριακής έρευνας και δίνουν όλες αυτές τις διαφορές στη βασίλισσα.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: Φρουκτόζη, Γλυκόζη, Μαλτόζη, Σουκρόζη, Μιλιβιόζη, Τριχαλόζη, Ριβόζη, Μανόζη, Ερθυριτόλη, Αδονιτόλη, Μαννιτόλη.

ΑΜΙΝΟΞΕΑ: Από αυτά 17 είναι γνωστά και 5 ανεξακρίβωτης συνθέσεως.

Ασπαρτικό οξύ, Γλουταμινικό οξύ, Λευσίνη, Λυζίνη, Βαλίνη, Αργινίνη, Σερίνη, Προλίνη, Ισολευσίνη, Φενυλαλανίνη, Θρενίνη, Λυροζίνη, Αλανίνη, Γλυσίνη, Ιστιδίνη, Μεθιονίνη, Αυκυστίνη,

Περιέχει 47 είδη λιπαρών οξέων και μερικά που δεν έχουν αναγνωρισθεί ακόμα.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Χαλκό, Κοβάλτιο, Μόλυβδο, Νάτριο, Μαγγάνιο.

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Σε μεγάλη περιεκτικότητα έχει Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β7, Β8, και Β9. σε μικρότερες ποσότητες έχει Β12.

Σε ίχνη Α, C, D, E και Κ.

Το PH είναι 3.8 έως 4.5. Περιέχει ακόμα ένζυμα, εστέρες, ορμόνες και στερόλη.

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ βοηθά στο αγγειοκαρδιακό, κυκλοφορικό, γενετικό - ουρητικό, νευρικό και δερματολογικό σύστημα.

Βοηθά στην αύξηση της φυσικής, σεξουαλικής και πνευματικής κατάστασης του ανθρώπου ενώ από τελευταίες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι έχει από αντιγριπικές έως και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Ανάγκη του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ έχει ο καθένας που αισθάνεται κατάπτωση και αδυναμία. Όριο ηλικίας δεν υπάρχει αν και μέχρι τα 21 χρόνια δεν θεωρείται σκόπιμη η ενίσχυση του οργανισμού με τονωτικές ουσίες. Εξαρτάται βεβαίως από τις συνθήκες διαβίωσης κάθε ανθρώπου και την κράση του.

Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ καλό είναι να λαμβάνεται την άνοιξη και το φθινόπωρο για 3 εβδομάδες κάθε φορά.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

 

Ο βασιλικός πολτός λόγω της συνθέσεως του είναι πολύ ευαίσθητος στο φως και στον αέρα. Από σχετικά πειράματα του Γάλλου GOILOT (Μ.Ε. 201, 5/94) έχει βρεθεί ότι διατηρεί τις ιδιότητες του μέχρι 20 ώρες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 20 - 30 °C.

Στη συντήρηση του ψυγείου 4 - 7 °C για 6 - 12 μήνες και στην κατάψυξη μέχρι 2 χρόνια.

Σε ανάμιξη με το μέλι διατηρεί τις ιδιότητες του μέχρι ένα μήνα.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Για τον φρέσκο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ η ημερήσια δόση είναι έως και μισό γραμμάριο (ίσο με το κουταλάκι της συσκευασίας). Η καλύτερη ώρα για την χορήγηση του είναι το πρωί, ένα τέταρτο πριν το πρωινό γεύμα, βάζοντας την ποσότητα κάτω από την γλώσσα για να απορροφηθεί από το κυκλοφορικό σύστημα χωρίς να έρθει σε επαφή με το στομάχι όπου θα μπορούσε να καταστραφεί από τα οξέα του.

Η χρήση θα πρέπει να γίνεται για 20 ημέρες, να ακολουθεί παύση 10 ημερών και μετά μπορεί να επαναληφθεί ο κύκλος.

Για τα παιδιά η δόση δεν πρέπει να ξεπερνά το 1/10 του γραμμαρίου.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω ο γνήσιος ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ έχει υπόπικρη και ξινή γεύση, για το λόγο αυτό η χορήγηση του μπορεί να γίνει με μικρή ποσότητα μελιού ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία.

Η ημερήσια δόση του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ μπορεί να είναι μεγαλύτερη η μικρότερη του μισού γραμμαρίου αναλόγως με τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου.

Η χρήση του δεν επιφέρει εθισμό ή αλλεργία ενώ προβλήματα θα υπάρξουν εάν δοθεί πολύ μεγάλη ποσότητα γνήσιου ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ.

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 

Ο Γάλλος ιατρός BELVEFER λέει : "Ο βασιλικός πολτός ανανεώνει θαυμάσια τον οργανισμό, τον ενισχύει κατά των ασθενειών, επιβραδύνει τα γηρατειά τα οποία καθιστά ανώδυνα. Δεν είναι φάρμακο αλλά και κάτι καλύτερο. Είναι μια ανυπολόγιστης αξίας τροφή, η οποία ενδείκνυται για κάθε κουρασμένο ή πρόωρα γηρασμένο οργανισμό. Από τις πρώτες κιόλας μέρες δίνει το αίσθημα της ευεξίας προερχόμενο από σημαντική τόνωση του νευρικού συστήματος. Την αδυναμία διαδέχεται μια νεανική έφεσης προς δράση, τις δε μαύρες σκέψεις, η φυσική χαρά της ζωής. Η μνήμη και οι σεξουαλικές ικανότητες γίνονται φυσιολογικές. Ύστερα από μερικές εβδομάδες χρήσης η επιδερμίδα και κυρίως το πρόσωπο αποκτούν νεανική εμφάνιση. Ο βασιλικός πολτός έχει την ιδιότητα να τρέφει και να δυναμώνει τους μυς, τα νεύρα, τους αδένες εσωτερικής εκκρίσεως και να αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος."

 

Ο παιδίατρος Δρ. ΠΑΝΤΖΟΣ λέει : "Στους αγαπητούς συναδέλφους Γιατρούς ας μου επιτραπεί να πω, πως πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τον παράγοντα βασιλικό πολτό. Στο δε κοινό έχω να συστήσω άφοβα και με πίστη τη χρήση του βασιλικού πολτού και συγχρόνως να έχει σε καθημερινή τροφή του το αγνό μέλι. Με μια παρατήρηση να προσέχει πολύ στο γνήσιο ανόθευτο και καλά διατηρημένο πολτό, για να μην πέσουμε στα λάθος συμπεράσματα που φέρνει η άγνοια και η κερδοσκοπία.

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το φυλλάδιο μας όπου γράφει αναφορές, δημοσιεύσεις αλλά και κλινικές παρατηρήσεις καθηγητών και ιατρών ανά τον κόσμο. Επίσης αναφέρει πειράματα όπου απέδειξαν ευεξία, αύξηση του μεταβολισμού, διέγερση του κεντρικού νευρικού συστήματος, ενδυνάμωση μνήμης, αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και γενικότερα την συμβολή του στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

 

Όσοι πάντως έχουν ασχοληθεί με το θέμα, από μελισσοκόμους μέχρι γιατρούς, θεωρούν ότι η μεγάλη ζημιά στην ... αξιοπιστία του βασιλικού πολτού ως θαύματος της φύσης, την έχουν κάνει τα εισαγόμενα προϊόντα είτε σε μορφή φρέσκου είτε σε μορφή σκευασμάτων από αποξηραμένο πολτό.
Είμαστε διατεθειμένοι σαν παραγωγοί και εγγυητές του γνήσιου βασιλικού πολτού να προσφέρουμε τις απαιτούμενες ποσότητες σε γιατρούς που επιθυμούν να συνεχίσουν τις έρευνες.

 

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ

 

" Όταν ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ αποξηραθεί, μπαγιατέψει, αναμιχθεί με συντηρητικά χάνει τις πολύτιμες ιδιότητες του " όπως αναφέρει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιατρικής Αθηνών κ.Δημ. Ράμμος.

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο δικό μας ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ. Από τη στιγμή που θα αφαιρεθεί από τα βασιλικά κελιά των μελισσών μας τοποθετείται σε θερμό ψυγείο ώστε να μην αλλοιωθούν οι θεραπευτικές του ιδιότητες. Κατόπιν καθαρίζεται συσκευάζεται και τοποθετείται στο ψυγείο.

Ίσως αρκετοί από εσάς έχουν δοκιμάσει τον ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ σε μορφή αμπούλας, κάψουλας αναμεμιγμένο με μέλι ή και χύμα αλλά αγνώστου προελεύσεως και πολύ πιθανόν να μην παρατήρησαν καμία διαφορά. Ο λόγος είναι ότι μόνο ο σωστά διατηρημένος φρέσκος βασιλικός πολτός έχει τις ευεργετικές ιδιότητες.

Η παραγωγή του βασιλικού πολτού είναι μια εργασία επίπονη και με υψηλό κόστος.

Ακόμα και αρκετοί μελισσοκόμοι βρίσκουν πιο εύκολα τον εισαγόμενο βασιλικό πολτό με χαμηλότερο κόστος αγνοώντας τις ιδιότητες του φρέσκου γνήσιου βασιλικού πολτού . Τα αποτελέσματα του γνήσιου βασιλικού πολτού γίνονται εμφανή από πρώτη εβδομάδα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για μας αποτελεί τιμή αλλά και έμπρακτη απόδειξη να παραλάβετε το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ από το μελισσοκομείο μας κατευθείαν από τα βασιλικά κελιά.

Από την πείρα μας και τις αναφορές των πελατών μας, είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα ανακαλύψετε τις θεραπευτικές ιδιότητες του γνήσιου ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ "ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ".

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ & ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσης σας γύρω από το Βασιλικό Πολτό και όχι η διαφήμιση μας. Για μας η καλύτερη διαφήμιση είστε εσείς που θα δοκιμάσετε το Βασιλικό Πολτό παραγωγής μας. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας http://www.orfanoudaki.gr στηρίζεται σε βιβλιογραφία, δημοσιεύσεις, άρθρα γνωστών καθηγητών και γιατρών. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την βιβλιογραφία και τις αναφορές της ιστοσελίδας μας.

 

Τελευταία Νέα
Αποστολή στις περισσότερες περιοχές τις Ελλάδος
Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 (00:00 πμ)
REALNEWS ένθετο real taste & style ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Video
© Powered by websetters.eu . All Rights Reserved.